DATvision ismertető

A GeoNet 2000 Kft. és a Szöllősi és Társa Bt. között létrejött megállapodás alapján a DATvision program kifejlesztését a két vállalkozás közösen végezte.

A DATvision teljesen ITR és DAT kompatibilis, valamint együttműködik a Földhivatalok által használt DATView 2.4 rendszerrel, így biztosítva a DAT formátumban történő változási állomány létrehozását, módosítását. Nagy sebességű ITR-DAT konvertáló modulja hatékony eszköze lehet az IIER térképfeltöltésének.

A program rendelkezik általános térképszerkesztő funkciókkal, raszter kezelő, és digitalizáló funkciókkal is.

A DATvisiont ajánljuk olyan kisvállalkozásoknak, amelyek sajátos célú geodéziai munkákat végeznek és xDAT formátumban is szeretnék az általuk készített digitális térképet kezelni. A program képes ITR, xDAT és DAT formátumú adatállományokat beolvasni és konvertálni a többi formátumba.

Tartalmazza Magyarország teljes területére a kataszteri tisztajövedelem fokozattábláját, a települések adatait, a közterület név és a közterület jelleg adatokat.

A szoftvert ajánljuk továbbá azoknak a közép- és nagyvállalkozásoknak is, amelyek nagy mennyiségű adatot kívánnak DAT adatcsereformátumba konvertálni, illetve nagy mennyiségű DAT, vagy xDAT formátumú adat kezelésével foglalkoznak.

Ajánljuk még a Földhivatalok részére is, a napi munkavégzésük során felmerülő feladataik ellátásához. A szoftver dokumentációs rendszere kielégíti az ingatlannyilvántartási szakmai igényeket.

Magas szintű hibakezelő és hibajavító eszközei hatékony munkavégzést tesznek lehetővé. Teljesen kompatibilis a Földhivatalok DATView rendszerével, valamint az általa kezelt térképek a PalmView szoftverrel terepre vihetők.

Windows 95, 98, ME, NT, és 2000 operációs rendszereken futtatható, A földmérői gyakorlatban előforduló munkák elvégzése esetében minimum Pentium-I-es processzor, nagyobb települések, városok feldolgozása során minimum Pentium-II-e processzorral ellátott gép javasolt.

A DATvision bemutatóban további tulajdonságokat is megismerhet. Nézze meg most!

A szoftver igen kedvező ár/teljesítmény viszonnyal rendelkezik.
A szoftver megrendeléséhez kattintson ide: Megrendelésdesign: OctaSoft MultiMedia